Utveckling i paustid

Jag är ju inte mindre peppad för rockfoto den här helgen är vad jag var förra. Skillnaden är bara att förra helgen hade jag tre konserter att fota, denna helg inga. Vad gör jag då? Jo, jag kollar naturligtvis vad alla andra har haft för sig i helgen. Jag kan rekommendera bildbyråerna, då får man mycket bilder på en gång och ofta har flera av byårerna varit på samma ställe så man kan jämföra bilderna. Igår spelade tex Elton John på Scandinavium. Jag kollar alltid dessa:

  • Festivalphoto så klart! Stora mängder bilder strömmar in
  • Rockfoto alltid proffsigt och alla stora konserter i Sverige täcks
  • Musicstage, är alltid bra de med.
  • Gaffa kollar jag in alldeles för sällan, men ska börja. Hittade just mig själv på en bild när jag fotar Deftones! :oD Dock varierande kvalité på Gaffas bilder.
  • I Shoot Shows -Todd Owyong, när man vill se lö kräm de la kräm de la world. Han har alltid något sjukt bra på lager och kommentarer om hur det var att fota just den spelningen så det är alltid lärorikt.

Annars så… ja. Är jag lite uttråkad. Så klart.