Inför Last days of April

Idag är det tisdag, på fredag ska jag förhoppningsvis fota Last days of April. Har inte fått svar på ackrediteringen än. :o/ Jobbigt att man aldrig kan planera i förväg. Men jag förbereder mig naturligtvis ändå. Jag började lyssna in mig på dem tidigare idag. Blev riktigt stolt över mig själv för jag lärde mig göra en ny spellista på Spotify i Mobilen! Bara en sån sak! :o) Det är för övrigt det bästa påtänkta någonsin! Bättre än Facebook i mobilen. Jag gillar Last days of April, dom är ganska softa om man jämför med vad jag brukar lyssna på och jag ser fram emot att se dem live. Kanske trillar jag dit även om jag inte får fota. Bara för att visa mitt deltagande. :o) Sen gillar jag ju namnet med, men bara för att det är då jag fyller år. I de sista dagarna i april. ;o)

Men ska jag vara ärlig så ser det lite mörkt ut just nu. Jag sitter nämligen här med dubbla filtar på mig, fryser och har ont i hela kroppen. Andas lite slem emellanåt… ja, ni kan ju se vartåt det här barkar. Feber och ont i kroppen, har Lotta åkt på årets gigantförkylning när hon var på barnkalas i söndags? Typiskt. Håll tummarna för att det bara är väldigt kallt i lägenheten och att jag fryser så jag skakar fast jag har datorn i knät för att egentligen är det skitkallt… fast jag känner mig varm. Hm. Som sagt. Ser mörkt ut. Men har ju stått i diket riktigt risig förut, det brukar lösa sig. Det bästa botet mot all sjukdom är ju Rock n Roll, det är ju bara så. Det är vetenskapligt bevisat! Eller jag tycker det i alla fall. Mår jag kasst så trycker man bara lite nässpray och i värsta fall en alvedon sen låter man kemikalierna göra underverk. Det kemikalierna inte lyckas med gör musiken, man får sån adrenalinkick att alla tänkbara sjukdomar bara försvinner. Om än bara för en stund. Tror faktiskt att det botar både aids, cancer och framförallt allmänna depressioner.

Håll tummarna för mig!
Kramisaj på ej alla!