JAG stängde av TVn… (Ode to Spotify)

Förkylningen med feber som jag talade om förra veckan gick inte över. Att springa och fota Last Days of April var kanske inte mitt mest brilljanta drag. Kanske hade det varit okej om jag lyckats sova mer än tre timmar natten efter. Nåja, jag har varit hemma sjuk i två dagar. Det är fantastiskt tråkigt. Men tyvärr nödvändigt. Hostar som en toka och jag tror nog att min röst skulle vara intressant i forskningssyfte just nu. Som sångerska… kanske inte. Tur att jag inte har några såna ambitioner.

Det har hänt rätt mycket i mitt liv de senaste månaderna. Ni som känner mig vet ungefär vad, å jag tror ingen annan läser den här bloggen. Men man kan väl sammanfatta det med att jag har lagt om hela mitt liv. Skiljt mig, köpt ny lägenhet och så vidare. Mycket har förändrats, jag har förändrats. Jag har köpt en ny telefon, inte det i sig en så stor förändring förutom att jag har Spotify i mobilen numer, som jag har längtat. Jag lyssnar fantastiskt mycket mer på musik överhuvudtaget. Jag lyssnar på mycket annan musik än tidigare, jag har vidgat mina vyer och lyssnar faktiskt på mycket mer annan musik och ger den chansen. Sen är det ju inte alltid man gillar den, men jag ger den chansen i alla fall, det har jag nog inte gjort tidigare. ”Jag är ju Lotta, jag är ju hårdrockare! Det ska man inte kunna ta ifrån mig” Nej, det kommer aldrig någon kunna ta ifrån mig, men jag behöver inte bevisa det hela tiden längre. Kanske är jag tryggare i mig själv och var jag står i förhållande till övriga världen?

Djupt.

Hur som helst. Idag har jag lyssnat lite mer på Hot Club de Paris, som spelar på Debaser Slussen på lördag. Det ser jag fram emot, dom är rätt bra faktiskt, lite indie får man väl kalla det tror jag. Här är ett fantastiskt roligt klipp där alla spelar trummor på något sätt. Rätt roligt och fantastiskt häftigt. Känner spontant att jag måste hitta något att såga snart, allt jag ser är bara bra hela tiden. Någon som har något tips på något riktigt skitkasst? Förutom Metallica?

Imorgon är det den 26 januari. Ett viktigt datum. Av bara en enda anledning: Imorgon släpps Foos och Biffy biljetterna till Stadion den 22 juni. Mohahahahaha! Däremot så insåg jag sent idag att jag kunde ju faktiskt ha köpt dem på förköp, jag uppfyllde kraven (medlem på Live Nation) så nu när jag försökte så gick det inte. Såklart är förköpsbiljetterna slut. Så imorgon kl 9 blir det till att sitta och trycka oavbrutet på ”uppdatera knappen”. Blir nog att jag köper mig två biljetter så får vi se vilken stackare som står utan och vill följa med när det närmar sig. Alltid är det någon. Eller så får man sälja dem på blocket. Jag förutspår att denna konsert kommer att vara slutsåld på… under 40 minuter. Har jag rätt får jag en chokladboll. Har jag fel får jag… ett äpple, ett surt ett. Som jag måste bita i. Får jag inga biljetter alls kommer jag trilla ihop i en liten hög och gråta, en stund, tills jag kommer på att jag får se dem i London två veckor senare.