Första missen

Jag hade ju sett fram emot att gå och fota Hot Club De Paris i lördags, dom är ju grymma. Men så kom verkligheten ikapp mig. Jag var fortfarande inte helt frisk och efter att ha städat som en dåre hela dagen i så orkade jag inte. Jag hade inte fått svar på ackrediteringen men heller inte tjatat. Så för första gången så stannade jag hemma. Ett mycket tråkigt beslut men jag tror det var välbehövligt. För jag satt och sov till ”The American” (för övrigt en film som är väldigt lätt att somna till och när man vaknar har man inte missat så mycket) sedan gick jag och la mig, i vad som får kallas ”i tid”. Det är ju inte riktigt karakteristiskt för mig, men ibland måste man. Fy va tråkigt det är att vara vuxen.

Men sen så är det ju så att detta är en helt sjukt viktig vecka för mig. Jag har semester, får min nya lägenhet, säljer huset och massa annat kul händer i veckan. Så att inte vara på topp är inte ett alternativ.

Imorgon får jag nycklarna till nya lägenheten. Ojojoj… å det första jag fixar är musiken, har pratat med internetleverantören, det borde inte vara ett problem att ha Spotify och det borde inte bli något glapp mellan mig och förra hyresgästen. Mmmm…. man trillar längre och längre ner i musik-beroende träsket….

Det känns som det är jättelänge till nästa plåtning, och det är det ju. Det är Accept om 17 dagar. Men tror det är bra med en liten paus just nu, så jag hinner med allt annat. Men det betyder ju inte att man faktiskt Pausar, ska eventuellt gå på Glasser på Debaser Medis på fredag. Det är väldigt långt utanför min vanliga box, men rätt roligt. Vad ska man annars göra en fredagkväll när man har varit ledig och bara kladdat med färg hela veckan?

Så någon paus är det inte, snarare laddningstid.

Nä, nu ska jag gå å packa det sista. Puss å kram!