Imorgon ska jag fota studio!

Imorgon ska jag fota Drylight i studio! Det ska bli fantastiskt spännande och jag är lite nervös! Men det ska nog gå bra, jag har en ganska bra plan och blir det inget så blir det inget. Det är ganska kravlöst, vi gör ett försök och ser hur det går helt enkelt. :o) Jag ska testa att använda mig av Citystudios, man hyr en proffesionell studio med all utrustning per timme. Bilden här till höger använder Drylight för all sin marknadsföring just nu, den har jag tagit i korridoren utanför deras replokal i december förra året. (Galleri: Drylight i replokalen) å nu håller dom på att släppa platta, är med i Metro on stage och har massa på gång. Då behöver man ju lite riktiga bilder. Hoppas med andra ord att det blir bra!

Annars är det ganska lungt på rockfoto fronten just nu, laddar inför sommaren! Det ska bli såååå kul!