Vårprommenader

Halloj där!

Jag var ute på fotoprommis med Majja i helgen. Det var fantasiskt roligt och jag följde upp igår med att ”skjuta” lite blåsippor på lunchprommisen på jobbet. Blev aningen mer nöjd med blåsipporna än krokusarna men så är det ju ibland. :o) Här är min favorit och under ett litet galleri med flera bilder.

Sen insåg jag till min förfäran att datumet för att vara med i nästa nummer av Fotosidan, där temat bland annat är ”Konsertfoto” gick ut i söndags. Jag som hade gått å sugit på den karamellen och skulle fixa å trixa ihop något. Å fråga massa folk om vilken bild jag skulle välja. Det sluta med att jag valde den jag gillar bäst själv, och det är (som alltid) den senaste, så jag skickade en lite tillfixad version av Yohio från Seremedy. Jag läste lite på Yohios blogg och insåg att den väldigt söta flickan faktiskt är en väldigt söt pojke på 15 år. Man lär så länge man lever och jag känner mig om möjligt ännu äldre än när dom inte frågade om leg på Systemet igår. Här är bilden färdig redigerad. Får se om den kommer med i tidningen, tveksamt, även om dom inte tittar så noga på deadlinen. :o/ Nåja. Jag tycker den är fin i alla fall och la upp den på Fotosidan, får se vad dom tycker, dom brukar ju kunna vara mer eller mindre frispråkiga ibland…

Undrar varför bilden dök upp i det lilla galleriet där uppe? Hm… teknikens under och min ständiga oförmåga att styra dem.