det börjar ordna upp sig

Ikväll blev jag klar med photoshoppningen av bilderna på Drylight i studion. Det har tagit massa tid, men inte med själva photoshoppningen, utan massa annat har kommit emellan. Men nu har jag fått min efterlängtade diskmaskin och massa annat börjar falla på plats.

Jag fick inte ackreditering till att fota Cat Stephens/Jusuf Islam men jag känner att det är okej ändå. Vi får se hur det går med Sade på tisdag men oavsett så får jag ju fota Sugarplum Fairy i helgen.

Sound of Arrows på Popaganda 2010Har börjat lyssna in mig inför Festivalsommaren och först ut för miig är festivalen ”loaded the big one” på debaser medis. Ironiskt nog blir det nog den minsta för mig i år, trots namnet. Men naggande god. Massa bra spelar och endel… som jag inte lyssnar så mycket på ensam på min kammare. Bland andra spelar Sound of Arrows som jag fotade på popaganda förra året. De och några till ser jag fram massor emot.

I övrigt så här på blogg fronten kan tilläggas att jag blitt tvungen att stänga alla inlägg som är äldre än 14 dagar för kommentarer då jag får en satans massa spam kommentarer annars. Hur mycket försäljning av tvivelaktiga läkemedel kan det genereras på att man lägger upp 40 kommentarer på ett fem månader gamalt inlägg på en inte väldigt mycket läst blogg? Vad genererar det i pengar? Skulle gärna vilja veta sånt. Man är ju lite marknadsföringsskadad…

Nä, nu: natti natti!
Imorgon kommer bilderna på Drylight upp!!!
(kliffhänger!)