I väntan på massor

Just nu händer inte så jättemycket på rockfotosidan, jag hoppas att jag får fota Jusuf Islam till helgen. (som Cat Stevens gjorde han låtar som tex Morning has Broken) Hela familjen ska gå på Globen men jag känner att jag är inte tillräckligt fan för att någon ska lägga närmare 700 spänn på en biljett men det vore ju fantastiskt häftigt att fota honom. Ganska kultigt. Men har inte fått något svar på ackrediteringen så det är dags att börja ringa som en toka imorgon. Har i alla fall skickat en påminnelse nu.

Var ju ute på massa foto i helgen när jag hade semester och allt, här är några bilder. Ganska långt från rockfoto men det var stenar på fotona? Jag gick ju på stenar (rocks) när jag fotade? Nä. Ingen som helst koppling, ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Men kanske lite fina bilder ändå hoppas jag.

För övrigt har jag kommit ikapp lite mer med mitt liv så saker och ting börjar ordna upp sig. Det var bra med lite semester och avslappning och så är fantastiska chefen tillbaka på jobbet igen, så jag kanske kan börja göra det jag ska där. Å så har jag ju fått en fin diskmaskin av mina föräldrar, när den är inkopplad så har jag pejl på hela mitt liv igen! Tur det, för man kan börjar prata om kulturer i köket… och då menar jag inte att jag har massa kulturella kompisar som sitter i svart basker och diskuterar poesi…  Men dom har definitivt startat religioner.