börjar bli nervös….

Börjar nog bli lite nervös för Peace & Love. Drömde inatt att jag var på bromma och skulle flyga till borlänge och sedan London, jag hade tagit mig dit själv och var i god tid. Tills någon frågar om mina grejer. Jag hade tänkt åka hem emellan men så började tiden gå. Så jag står startklar men helt utan kamera och kläder. Vilken mardröm! Så nu har jag gjort värsta listan och imorgon ska jag börja lägga fram grejer.

När jag kommer hem från london är det sonisphere på lördagen, ska ju bli skitkul! Jag har två fantastiska veckor framför mig. Sen blev det inge Gurten av lite olika anledningar å ingen annan festival den helgen jag vill gå på eller så här sent får möjlighet att plåta. Hultsfrd är den helgen. Skulle bli för dyrt för lilla mig som vägrar campa. Arvika… sjukt långt bort. Öland roots… reagge man… är inte så sugen på den efter jazz festivalen. Själv på öland, massa reagge, kommer med all sannorlikhet bli erbjuden otillåtna… substanser. Nu är jag fördomsfull, men jag har ju rätt frisyr och allt.

Så började jag titta efter konserter i stan under juli. Helt tomt! Måste forska vidare i detta för det är ju inte acceptabelt. Alla vi stadsbarn då? Som inte har något mysigt landställe i skärgården? Som inte vill ha något heller?

Danko Jones på Peace & Love 2010Nåja, jag ska inte klaga, augusti ser fantastiskt ut med både popaganda och helt sjukt mycket bra på grönan. Bla danko jones! Men juli blir lite skraltigt. Ser dock fram emot att få tid att göra klart hemsidan (äntligen) och kanske rita mig ett kök och se vad det skulle gå på. Å kanske göra klart de renoveringar av lägenheten som släpat efter lite. Jag hittar nog på något att fylla min semester med.

Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar!

Nu börjar allvaret snart. Jag kommer blogga så mycket jag bara hinner under festivalen, får se hur mycket det blir.

Hade bäst alla!
Kram,
/L