Packar… nervös…

ojoj, jag har funderat på det här länge nu. Nu börjar det närma sig… Peace & Love imorgon, då brakar det loss, imorgon kl 08:00 hämtar jag bilen sen bränner jag i väg till Da-aaalarna (uttalas på dalmål). Ska bli helt sjukt roligt. Jag har tittat lite närmare på schemat och det kommer bli fullproppat. Å känner jag mig själv så blir jag otålig och kommer springa iväg på något mer emellanåt, något mer än jag planerat.

Har uppdaterat min lista med vilka band jag har plåtat, för det kommer braka iväg på P&L, ganska rejält kan jag tänka mig. :o) Å då börjar man tappa kollen annars.

Moäh! Nu måste jag återgå till packandet, snart kommer pappsen och hämtar mig och små grabbarna, dom ska få semestra hos ett gäng tjejer. Får se hur det går. Höhö! :oD

Kamera: Check
Dator: Snart check
Lilla extra kameran: Check
Massa laddare och skit: check
Alldeles för mycket kläder: check
Regn förberedning: Check
Pepp: CHECK CHECK! :oD
Pass, p-piller å pillet: Nope. Men va fan, det är faktiskt inte alltid tillämpningsbart bara för att dom sa det i sällskapsresan….
Biffy Clyr tischa: CHECK! ;o)

Stay tuned och kolla in på Festivalphoto, där kommer det nog hända mest, hinner kanske inte uppdatera bloggen jätteofta, det får vi se. :o)

Rock, pop and soft on!!!