Bryan Adams på Grönan

Bryan lirade på Grönan! :o)

Det var roligt att fota Bryan, naturligtvis, men jag hade gärna sett mer av konserten, men man får ställa det mot: a) det är ju någon timme hem och sedan någon timme redigering efter det och i det här fallet b) jag hade gått ut redan, sedan hade dom stängt grindarna för det var fullt. Så jag gissar att man tangerat rekordet på 23 000 åskådare… inte illa Bryan!

Blev mest nöjd med bild nummer ett här. Men har tabbat mig en aning, (skärpat två gånger) men om man är snabb syns det inte? aja, skit samma. Lärde mig att använda mig av tumregeln lika lång tid som brännvidd. Alltså kör man på 200 mm så bör man ha tiden på 1/200 för man blir lite skakis på det avståndet. Jag körde på 1/100, ISO 100 och f 5.6… så det är INGET brus i bilderna, men blir dom inte skarpa för autofokusens skull så spelar det ju ingen roll. Men det var fantastiskt ljus i alla fall. Gilla sommaren!

Hela Galleriet med Bryan Adams bilder!

Köp bilderna på Bryan Adams på Festivalphoto