Smaka på Stockholm

I kväll (läs: igår) blev det så där härligt som det bara kan bli när man är långledig. Morsan ringer och frågar: ”ska du med på smaka på stockholm?” Är det nu? Det hade jag missat. Ett par timmar senare sitter man där och äter galet het thaimat blandat med pommes frites och lyx-glass. ”men vi går väl bort till scenen och kollar?” Nu, några timmar senare står jag här och har plåtat tre band och väntar på Eric Gadd. Min barndomsidol. Har sett honom många gånger live men aldrig fotat. Ska bli skitkul men han ser lite äldre ut än jag minns honom. Men så har det ju gått minst tio år med. (Red anm: Det visade sig vara närmare 20 år när man räknade efter…)

Jag blev ju tvungen att åka hem och hämta 70-200 gluggen när det visade sig att Eric skulle spela, så jag missade stora delar av Gladys Del Pilar. Dämit. Men jag fick de två sista låtarna. Vilken Kvinna! Fantastiskt! Helt rätt tjej för att göra Tina Turner låtar! Här kommer mina favorit bilder från kvällen. De som spelade var: Eric Gadd, Gladys Del Pilar, The Big Rockets och ”Peter Getz med Tilling Adefelt Ikiz OP3 med gästsolist Wojtek Goral”.

Här kommer mina favoritbilder:

Alla bilderna från Smaka på Stockholm
hittar ni här.

Något som var mycket trevligt under den här lilla improviserade fotograferingen var ju naturligtvis ljuset! På senaste tiden har jag fått väldigt mycket brusiga bilder för att ljusförhållandena varit katastrofala och man får ”böja det tills det går sönder och en bit till” i Photoshop. Här gick jag aldrig över ISO 640. Nej, jag missade inte en nolla. Sommaren är här.