Livet efter semestern

… både suger och är helt okej. Det suger för att klockan ringer kl 06:20. Varje morgon. I 48 veckor till. Man kan få aningen dödsångest för mindre. Ja, jag vet att jag borde gå å lägga mig! Det behöver man inte vara rymdforskare för att lista ut. Men jag är omogen, så fantastiskt omogen. Jag är den där lilla ungen i reklamen ”jag vill inte gå å lägga mig”. Å det är ju ett ständigt problem. Nåja. Förutom att det är långt till nästa ledighet så känns det ganska okej. Jag hade funderat på att gå på Eric Gadd på Grönan i måndags, första dagen tillbaka, lite för att känna ”sommaren är inte slut” men det bidde inget med det. Jag var alldeles för trött (läs ovan kommentar om ”sömnlöshet”/envishet). Men det känns ganska okej. (bilden till vänster är från Smaka på Stockholm i våras)

Jag ser fram emot Europe å Takida nästa vecka, hoppas på att få ack till den, det vore kul. Så är det ju Pride samma dag, där spelar Tantrum To Blind bland annat. (bilden till höger) Jag har ju plåtat dom två gånger tidigare men jag tycker faktiskt dom är skitbra. Så stäm mig då! :o)

Sen har jag skrivit upp mig på Jerka på Grönan, han är tydligen väldigt rolig att plåta. Mamma gillar Jerkan å kanske ska hela familjen dit, det blir lite roligt i så fall.

Vidare har jag lite förhoppningar om Popaganda, det vore sååå himla roligt, men jag har inte hört något mer om det, så vi får väl se vad som händer helt enkelt.

Jag har känt några dagar nu när jobbet har börjat igen att det är skönt att jag inte skrivit upp mig på för mycket. Att man börjar lite lungt och jag tror jag har gjort helt rätt där. Jag är helt slut på kvällarna när jag kommer hem och slut finnischen på hemsidan har blivit lidande för det. Men samtidigt så får jag lite löpande rapporter från Emmaboda som pågår just nu… å då får jag festivallängt. Någe så fruktansvärt. Men det går ju inte att gå på festival när man jobbar, jag har testat. (ansökt om att gå lite tidigare den fredagen som popaganda är) Eller det är klart det går, men det är f*n inte trevligt på måndag morgon när man har sovit 8 timmar sammanlagt fram till söndagen å sen gått i någon slags koma (bild vänster) måndagen och att försöka vila upp sig under veckan går lixom inte. (se inledningen).

Kikade förresten på statistiken för bloggen här om dagen. Det visade sig att jag hade en riktig läsartopp i måndags. Då hade nämligen Popaganda länkat till min blogg vilket genererade en abbans massa träffar. Å dom hade hittat sidan alldeles själv utan att jag hade tipsat dem. Då blir jag lite glad. Ser även att den absoluta majoriteten av min trafik kommer från Google och inte Fejjan där jag tipsar mina kompisar när jag gjort ett inlägg. Massa ny trafik alltså! Hihi! Sköj. Å under sommaren har jag snittat på ca 80 unika besökare per dag och senaste månaden ca 2400 unika besökare. Kalaskula ju! Men man får lite prestationsångest. ;o)

Kontenta: Exakt just nu är det lite stiltje på själva fotograferingen (blivit bortskämd under semestern, då blev det ca 50 band…) men om bara någon vecka hoppas jag att man är på’t igen. Men tankarna fortsätter snurra vidare i nya och intressanta riktningar. Har massor med idéer men vi får se vad som faktiskt händer i slut ändan.

Nä, nu borde jag gått å lagt mig för en timme sen. Igen. Går nog å borstar tänderna i alla fall, så den delen är avklarad.

Man måste ju vara uppe så himla sent nu förtiden för att man måste vädra så man får in lite svalka, å svalkan har inte kommit än fast balkongdörren står på vid gavel! (läs:Lotta letar undanflykter för att slippa gå å lägga sig) Men nu är dom nog slut. :o/

Natti!

PS: Min nyvunna besatthet av I Blame Coco fortsätter, lyssna här: I blame Coco, The Constant på Spotify.