Popaganda [Anka] Parkteatern

Hm. Ja, idag är ingen bra dag. Av så många olika anledningar faktiskt. Världen har krupit sig lite på när något pucko i Norge har fått fullständiga spelet och haft ihjäl ett hundratal människor. Jag vet inga detaljer, vill inte veta, behöver inte veta. Amy Whinehouse har hittats död. 27 år gammal. Vet inga detaljer där heller, förmodligen var droger inblandat. Så när jag gick in på Fejjan för att kolla upp vad som hänt i min vänkrets så var det ju inte så positivt direkt. Många inlägg handlade om dessa två händelser.

På den lilla festivalen igår så nämndes katastoferna i Norge ett antal gånger mellan akterna och man försökte köra linjen ”vi väljer att gå vidare och hedra alla inblandade med att köra på som vanligt”. Va? Heda någon genom att låssas som ingenting? Då bryr man sig ju inte, antingen kör man på som vanligt, vilket jag tycker är det bästa i just den här situationen för man kan inte gå ner sig helt över en sån sak, men ska man hedra dem kan man ju ha en insamling eller nåt. Äh, jag vet inte. Mycket tankar snurrar och jag blir inte riktigt klok på något, dessutom är semestern slut så imorgon är det tillbaka på jobbet. Jag skiter i all filosofi och går över till bilderna istället:

Såg ni förresten att jag fick jackpot på trummisar? Två stycken på samma gång! Hihi! Å riktigt duktiga var dom med. Alla banden var riktigt bra, jag fotade Summer Heart, Urban Cone, Azure Blue, You say France and I Whistle, Wild at Heart och Parker Lewis, missade bara en akt.

Här är resten av alla bilderna i ett galleri!

Det blåser som attan ute och jag går å tvättar håret istället.