Livet går vidare

Jag har varit lite fundersam på det här vad jag ska göra i slutet av juli och semestern. Det är ju helt dött i storstan. Den här helgen skulle jag egentligen ha varit i Schweiz med Malin, men det sprack. De sista två veckorna på semestern såg ut att kunna bli väääldigt torra på konsertfronten, men det börjar klarna upp till regn! Det händer ju typ inget i Stockholm, så man får gräva djupare. På lördag blir det gratiskonsert på Debaser Slussen, då spelar något som heter Friska Viljor. Har aldrig hört talas om dem förut, men de var ganska bra. (finns på spotify) å på tisdag blir det Broken Door på Grönans Lilla scen. De har tydligen släppt en ny låt. Alla andra band släpper en skiva med 10-12 låtar i taget, men dom verkar släppa en låt i taget. Hoppas dom har mer än tre låtar när dom ska spela live i alla fall. Annars kan det bli enformigt om dom ska köra samma tre massor av gånger. Nåja. (Killen på bilden har inget med historien att göra, ville bara ha med en bild. Hans tatuering verkar inte helt klar… Undrar om han fega ur…?)

Å nästa lördag dök det upp ett litet guldkorn! Något som heter ”popaganda [anka] parkteatern” går av stapeln i Galärparken (den mellan vasamuseet och astrid lindgrens… vadenuheter) där spelar ett gäng band jag aldrig hört talas om tidigare, det är ganska soft och poppigt, i sann popaganda-anda… Har sökt den, så får vi se vad som händer, kanske inte behöver någon tillåtelse eftersom det är gratis och på offentlig plats och allt det där. Men det är ju alltid trevligt att höra av sig till arrangören så dom vet att man är på plats om inte annat.

Så det ser ut att klarna upp och bli regn! Ser förresten massor av uppdateringar från Hultsfred hela tiden på fejjan och får lite direkt-rapporter. Dom hade skitväder igår och idag är det tydligen lite bättre, men det var lite prat om kanske regn till eftermiddagen, hoppas det håller upp. Många kameror och lite festivalstämning som kan gå åt fanders annars. Verkar vara lite tomt med folk där med. Hoppas det går ihop för dom, tydligen hade dom sålt 10 000 biljetter i alla fall. Men tio är inte trettio. Men bra mycket mer än inget.

Annars så håller jag på å pusslar ihop nya www.makebelievestudios.se. Det går sakteliga framåt, hoppas det blir bra tillslut. Nu ska jag fortsätta. Massa pössar å kramar!