Peace & Love 2011, fredag

Dagen verkligen Kickstartade med

Asta Kask
Ett gäng glaá gubbar som spelat punk sen… ja, jag vet inte, men JÄtte länge. Men jösses vad det var riv i gubbarna. Å deras publik! hoj hoj hoj… att det var en grusplan resulterade mest i att det blev dammigt som attan. Känns som att Asta Kask fansen såg precis likadana ut idag som dom gjorde när jag var ung, för typ 20 år sedan.

Looptroop Rockers
Jag trillade dit bara för att jag hade ”håltimme”, visste inte så noga vad det var. Till jag blev glatt överraskad på tre punkter: 1) P3 delade ut gratis glass! 2) Det visade sig att Promo är med i Looptroop Rockers, jag har blivit kallad Promo av brorsan på grund av min fina frisyr. 3) Dom var asroliga och jättebra.

bob hund
Jag ville mest se dem för att ha sett dem, lite roligt så. Massor av folk och massor av fans. Ganska så roligt att fota och bara Ett uppenbart ställe att rikta kameran; sångaren. :o)

The Sounds
Jag var lite… ambivalent till The Sounds, jag har hört talas om dem mycket och sett många helt sjukt bra bilder på Maja och hade höga förväntningar. Men hon började aldrig riktigt rocka så där som jag har sett henne göra på många bilder, hon bara gick runt och sjöng. Men jag fick lite bilder men inget som gör att man skriker som en liten stucken skolflicka.

Teddybears
Hehe, ännu en håltimme som visade sig göra susen, det var skitroligt och deras stora huvuden gjorde att man aldrig fick konstiga miner och de blinkade aldrig! :o) Fantastiskt roliga.

Lo-Fi-Fnk
Jag hade blivit tipsade om dem, de släpper tydligen en skiva i dagarna. De var ett gäng unga killar som såg ut att ha riktigt roligt på scenen.

Anna Järvinen
Var ganska så lågmält och lite svår exponerat, hon lixom skiljde sig helt från allt annat. Men lite fint och mysigt, men lidelsefullt.

Tantrum To Blind
Ska jag gå å fota nu! Åter kommer senare!

Här är galleriet med alla bilderna!

En sammanfattning kommer senare, jag kommer inte fota lördagen eftersom jag åker till London och Foos och Biffy igen! Hehe!