Pepp inför helgen!

Det är bara… måndag (tror jag) och jag är redan pepp inför helgen. också lite trött för att man är aningen snål med presspass till Sonisphere så jag får ta alla banden själv. En god nyhet är dock att jag ska intervjua Seventribe igen! Det ska bli riktigt roligt, det blir en uppföljare på förra årets intervju när dom vann Released Live & Unsigned.

Det är också bara måndag och jag har börjat fundera på vad jag ska ha med mig. Jag vet ju vad det kommer att bli, men jag är lite oroad för att gå å släpa på det hela dagen. Har ju precis repat mig efter P&L, hoppas att det finns någon typ av effektförvaring i samband med pressrummet… Annars får det nog bli rygga, tyvärr.

Nä, nu ska jag sova för imorgon blir det shopping! Jag hoppas på att hitta… lite olika saker. Valutan är ju kanon just nu.

Natti!