precis hemkommen och imorgon är det dags igen! (inför Sonisphere Stockholm)

Inatt (runt tre snåret) kom jag hem från London, det var fantastiskt i London, var ju där å kolla på Biffy å Foos och hälsade på vänner. Det var överlägset den största konsert jag har varit på och jag tror inte jag kommer lyckas toppa det (65 000 personer) någon gång inom en snar framtid. Finns, mig veteligen, ingen plats i sverige som tar den typ en av kapacitet.

lägger in panormat igen bara för att illustrera. En rolig sak var att jag på planet hem igår hade sällskap av tre stycken (aningen högljödda) typ 18 åringar som också varit där. En hade en Mon The Biff tröja och de satt och sjöng med i Machines. Vid exakt samma tillfälle som dom visade på sin lilla telefon så stod vi å sjöng för fulla muggar och gänget bredvid hittade på nya texten ”take the pizzas and build them skywards” Roligt på sitt sätt. På något sätt vill jag säga att världen är liten… men oddsen att jag skulle hamna på samma plan som (minst) tre personer till som var där är inte så jättedåliga faktiskt. Det var ju rätt mycket folk där och det är ju ett event man skulle resa för. Inte bara jag alltså.

Just nu håller jag på å tvättar, diskar och ska snart gå å proviantera (ICA), sen är det dags att åka å hämta småpojkarna så de får komma hem igen. Lite tomt utan dem här faktiskt. Ingen att prata med! :o)

Sen imorgon är det bara på’t igen! Men bara en dag den här gången. Sonisphere Stockholm, lite besviken är jag på banden, förra året hade dom Iron Maiden, Alice Cooper, Iggy, Slayer och Antrax men i år headlinar man med Slipknot. Visserligen bra på sitt sätt men dom spelar lixom inte i samma liga. Näst största bandet är In Flames… visserligen skitbra dom med, men det är ju inte Alice Cooper. Får se hur det går med antalet besökare, i dessa festivalkristider har det ju varit en sak som gör om man säljer ut eller konkar; vilka band man bokar. Vidare är jag lite besviken för Sonisphere UK… gat dämit! Där har man The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth och Antrax) BIFFY CLYRO, Weezer, Limp Bizkit, Bad Religion, Paradise Lost, Motörhead och mycket mycket mycket mer! Där håller man på med fullt krut i tre dagar (därför vissa band kan spela på båda antar jag) medan man kör en liten dag i Stockholm. Klart man inte kan jämföra dem, eftersom sverige är litet, men va fan, kan Borlänge dra 50 000 personer borde man ju kunna dra lite till Stockholm med. If you book it, they will come.

Det ska med andra ord bli väldigt spännande att se vad som händer imorgon. På många nivåer. Trots att det inte är Megadeth så ser jag fram emot att se många av banden. Det är ju riktigt bra band, inte samma liga i just antal sålda skivor, men mycket bra band. Får se hur mycket konstiga fotoreleaser det är med banden, hoppas slippa sånt skit när man faktiskt inte spelar i den högsta av ligor. Som sagt, fördelar och nackdelar!

Nåja, batterierna ligger på laddning, semesterbilderna ska sedan direkt tankas ur kameran, korten formateras om och sen måste backa upp och rensa hårddisken lite med… blir ju fullt så abbans fort… Men sen är det ready to ROCK! Eller ska man kanske säga ready to MEATAL! :oD Faktiskt bara ett av banden jag fotat tidigare (Mustach) så det ska bli kul på det sättet med.

Men har lite ångest inför intervjun med Seventribe… är ju lite skitdålig på sånt, eller kanske man ska säga ”ovan” istället. :o) Men det går säkert bra, minns jag rätt sist så var det bara ställa en fråga sen pratade dom på i en kvart själva. Helt urflippat. Överväger att filma bara för att ingen skulle tro det annars… :o) Men det går säkert bra!

Nu dags att fortsätta med det vättiga!
Puss å kram på er allihöppa!

/L