Sammanfattning sommarsemester 2011 (länge leve trummisarna)

Min stackars semester börjar lida mot sitt slut. På måndag är det tillbaka i rutinerna, kollektivtrafiken, matlådor. Tillbaka till skyttegravarna. Jag har visserligen helgen och en dag på mig till, men jag kommer vara upptagen så jag kommer inte ha tid att sammanfatta då. På lördag är det eventuellt ”popaganda  parkteatern” i Galärparken. Har inte fått något svar på min ackrediterings ansökan men den är gratis och därmed på allmänplats så det är bara köra. Men kanske ska det regna så vi får se vad som händer. Jag har dessutom en liiiiiten förkylning som bråkar lite med mig. Nåja.

Jag tänkte sammanfatta sommaren i trummisar. De sitter längst bak på scenen, har inget ljus på sig, bakom en hel hög med prylar som avskärmar dem från publiken. Men det finns ett litet mellanrum, ett litet utkikshål mellan cymbalerna där man kan få en skymt av dem. Det är trummisen som håller takten, som är rytmen, hjärtat i musiken. Utan dem skulle det inte bli mycket musik alls. Här är ett litet ”ode” till trummisarna under den här sommaren.

Semestern inleddes med Peace & Love, onsdagen:

torsdagen:

fredag:

Sen var det iväg till London, där fick jag inga foton även om det var abbans trevligt. Nästan direkt hemma därifrån är det dags för Sonisphere:

Sen fotade jag lite konserter, här är min favoritbild från dessa, som verkligen illustrerar lite av problemet med att fota trummisar.

Vi får se vad som händer i helgen, kanske får jag uppdatera detta blogginlägg med massa fler trummisar.

Annars kan jag bara säga att bara för att semestern är slut så är inte sommaren slut. Snarare tvärt om, snart drar den igång igen. När augusti börjar så drar allt igång igen, massor av konserter i augusti och september efter detta lilla lågvattenmärke på plåtningarna under slutet av juli. Så väl mött snart igen! (typ på söndag)

Detta blogginlägg tillängar jag Melinda Eriksson, som jag hoppas ligger still i sin säng och har riktigt tråkigt mellan sparkarna. Att ha tråkigt är bra! Fantastiskt mycket har hänt, på väldigt kort tid, men framtiden är oskriven å där kommer underbara, fantastiska saker hända. Åååååh tummar, ååååh så många tummar som hålls för er!!! Det kommer gå strålande! *kram*

5 reaktioner till “Sammanfattning sommarsemester 2011 (länge leve trummisarna)”

 1. Men gud vad go du är och vad glad jag blir! Tack så jätte mycket snälla Lotta <3 Jag tar det luuugnt så lugnt här i min säng och tråkigt har jag ibland men hittills har denna dag varit väldigt bra och du gjorde den ännu bättre :) Så än så länge har det gått ganska bra, dagarna rullar ju på på något sätt men det kommer nog några dagar som känns oändliga och jag inte alls håller med om vad jag precis skrivit ;) Då är det bra att det finns roliga bloggar att läsa :)

  Du verkar ha haft en underbar fotosommar! Ser helt underbart ut. Kul att du verkligen kommit igång sen förra året :)

  Massor av kramar till dig

  1. Va glad jag blir som kunde muntra upp din dag en aning! Du gör ju världens viktigaste jobb! Så jag är glad om jag bara kan lyckas lindra tristessen en aning.

   Sommaren har varit fantastisk och än är den långt ifrån slut. Tänker på dig! Massa kramar!

 2. Not bad not bad… själv orkar jag nästan aldrig försöka fånga trummisar på bild… för mycket pain in the ass för att vara värt det lixom.. men jag borde skärpa mig ;)

  1. Tackar tackar! Ja, dom är ganska eftersatta di stackarna! Dom sitter där bakom högar med prylar och rockar loss, å ingen ser dem. Men dom är ganska spännande faktiskt, alla har verkligen en egen stil.

   Kollade in din hemsida! Ser kalasbra ut! Keep up the good work! :o)

Kommentarer är stängda.