Dan Reed på Gröna Lund

Det här är nog det senaste blogginlägget jag gjort tror jag. Men så blir det. Till mitt försvar så har jag pillat med den gamla hemsidan och inte riktigt orkat. Har man semester så har man.

Hur var konserten? Heeeeelt sjukt bra. Å va han rockar/poppar/jazzar! Eller var det funk? Hur som helst, jag brukade ”låna” brorsans Dan Reed skivor när det begav sig. (kan typ vara 20 år sedan). Han spelade endel av det gamla materiaet och även endel nytt som jag inte hade lyssnat på. Jag vet inte hur han gör det men det kändes som att man hade riktig kontakt med honom. Som att han tittade på en och gillade att man sjöng med. Fantastisk publikkontakt. Vi fick höra både rainbowchild, Ritual, Slam, Stronger Than Steel med mera och han tillägnade ett fantastiskt cover av låten ”Holy Diver” till den bortgångna Ronnie James Dio.

Jag var där utan ack och leverade inga bilder till någon. Förmodligen därför det har dröjt lite. I skrivandets stund sitter jag på Debaser Slussen och väntar på att friska viljor ska börja. Får se vad det är. Spännande. Som brorsan sa ”jag måste få min fix” å lite så är det faktiskt.

Det är 30 minuter kvar tills förbandet börjar, tomt och jag är här ensam. När jag gick rockfotokursen så fick man många bra tips, men ”ha alltid bra med batteri i telefonen, för det är mycket dötid” är nog ett av dom bästa. När skulle jag annars hunnit blogga om förra veckans konsert?

(en vecka senare) Nu är jag ÄNTLIGEn klar med bilderna med. Här är några favvisar:

Alla bilder finns här:
Galleri: Dan Reed på Gröna Lund 2011