Världen är bra liten

Idag är det dags för konserten med stor K… Foo Fighters och Biffy Clyro i London, originalkonserten som Ben nämnde i intervjun jag gjorde med honom i oktober förra året. Så jag har sett fram emot detta sen oktober! Helt galet. Ett annat av banden som spelar i kväll är Jimmy Eat World… känner du igen namnet? Jupp, jag fotade dem i onsdags! :oD Jag kommer ju inte komma lika nära som jag gjorde då, men det ska bli kul oavsett! :o)

Sen ska jag säga att jag äntligen fått upp Tantrum To Blind bilderna, dom ligger i samma galleri som allt annat från fredagen. Dom är ju så abbans bra! Dom kommer spela på Stockholm Pride, men exakt samma dag som Europe & Takida kör så det är kört för min del på den. Jag hade JÄTTE gärna sett dem på stora scenen i Kungsan annars. Här är några bilder från i Fredags:

Nu ska jag gå å äta värsta lyxiga frukosten på världens bästa hotell/bed & breakfast! Dom har bara ett rum och man blir galet bortskämd.

Kramisar på er!