VIKTIGT! Till alla fotointresserade

Hej alla som är fotointresserade där ute! Ni är väldigt många men inte många av er kommer läsa detta, skit samma, bara någon läser det. Jag har en sak jag måste säga som jag känner är skitviktig. Jag läste det i någon fotobok någon gång och jag måste upprepa det: GLÖM INTE GÖRA NÅGOT MED DINA BILDER! Jag har precis gjort min fotobok för 2010 (lite sent, jag vet) men man blir så glad! Boken blev så fin och det känns verkligen som att man har presterat något.

Jag plåtade 99 band förra året. Vad har jag att visa för det? Ingenting. Jag köpte fotoutrustning och utbildning för runda slängar 35 papp, jag tjänade inte en spänn, blev visserligen publicerad i ett CD konvolut, men framkallade ingenting själv och på det stora hela är bilderna helt oanvända. Det absolut viktigaste känner jag själv är bloggen. Då  kan man gå tillbaka och titta på vad man har gjort och åstadkommit. Men att göra en fotobok eller printa lite bilder och sätta på väggarna. Inget går upp mot känslan! Man har något att ta på. Man kan bläddra, väga i handen, bilderna väger inte bara Mb utan även gram. Dom finns riktigt nu.

Använd vilken fototjänst som helst, jag körde Fujidirekt för att dom hade halva priset, lite yxigt att göra layouten (programmet lite väl simpelt), nästa år gör jag allt i indesign och lägger in bilderna som bakgrunder istället. Men det blev kalas! Här är framsidan:

Som sagt i tidigare inlägg: vill man läsa hela får man kontakta mig, bjuda in sig på fika och ta med färska vaniljbullar.

Men för att citera mina skor:

Just do it!

Det viktigaste är inte att det blir perfekt, det viktiga är att det blir gjort.