Dead by April, Renegade Five & Her Bright Skies på Debaser Medis

Igår spelade Her Bright Skies, Renegade Five och Dead by April på Debader Medis. Det var release party för Dead By Aprils nya skiva. Alla tre banden är ju riktigt tung Rock n Roll, eller kanske ska man kalla dem metal. Hur som helst.

Medis var inte riktigt fullsatt och man hade ändrat åldersgränsen till 13 år, så ingen alkohol serverades i konsertlokalen. Publiken var lite segstartad, jag tror det kan bero på att alla (utom en såklart) var heeeelt nyktra. Trodde inte det skulle spela så stor roll för draget men det kombinerat med att det var lite glest… Ja. Hur som helst så fick i alla fall Dead by April igång publiken ganska ordentligt efter en stund.

Jag personligen såg mest fram emot Renegade Five och de var riktigt bra de också, men man märkte att det var DbAs publik.

Här är några bilder:

Massa fler bilder finns här:
Galleri: Dead By April på Debaser Medis.

Alla bilder finns att köpa på Festivalphoto: Renegade Five, Her Bright Skies, Dead By April.

2 reaktioner till “Dead by April, Renegade Five & Her Bright Skies på Debaser Medis”

 1. Halloj! Fantastiska bilder:), har själv ett stort intresse för foto, musik..och inredning..undrar om det finns någon gillasida på fb?
  Ha enfinfin söndag!! Annaewa

  1. Hejsan Annaewa! Roligt att du gillar bilderna! Det fanns ingen gillasida på fb, men det gör det nu, länkat här ute i högerspalten. Hade inte tänkt på det tidigare, tack för tipset! :o)

   Roligt att du har ett stort intresse för foto och musik! Detta är en fantastisk kombination som jag verkligen kan rekommendera.

   Hade bra!
   /Lotta

Kommentarer är stängda.