Hösten är här…

Så gick någon låt som man sjöng när man var liten. Eller var det ”solen är hääääär”? Skit samma. Från å med idag erkänner jag att sommaren är över. Av två anledningar:

  1. Ikväll kör Gröna Lund sin sista spelning för i år. Veronica Maggio avslutar en helt fantastisk säsong. (både för Grönan och henne.) Jag hade inga som helst planer på att åka dit, jag är fortfarande slut efter Dead by april mfl i onsdags. Även om jag erkänner att Veronica Maggio är en av mina toppartister från den här säsongen. Läste just på Fejjan att dom har stängt grindarna och med andra ord är det fullt. Roligt! (Bilden är från när hon dök upp på Christian Walz spelning i somras.) Bla JimmyB är där ikväll.
  2. Det är höstdagjämning idag. Dagen och natten är lika långa. From imorgon har vi mer natt än dag igen. Men det gör inget, bara kylan (å framförallt snön) håller sig borta.

Att det är höst innebär att jag har skapat en ny kategori uppe i menyn. Jag petade in Dead By April där, det kändes rätt på något sätt. Det kanske verkar som något litet, en kategori i en meny… men det representerar något större. Sommaren är över.

Jag har inget planerat de närmaste typ två veckorna, så jag funderar på att titta lite utanför min box igen, bara för att ha något att göra de närmaste två veckorna. Nästa planerade är Red Hot Chili Peppers men det är ett par veckor kvar som sagt. Har inte fått godkänt på dem än, men jag håller tummarna, har i alla fall biljett, så jag får se dem åtminstone. Även om det blir en bra bit till scenen.

Låten jag försökte referera till i början har jag kommit på är ”julen är här” inte hösten eller sommaren, eller våren… men vi är inte riktigt där än. :o)

Men jag tyckte det var dags för ett lite klipp! Så här på en kulen fredagkväll, ensam i soffan, trött som en toka. Å favvis Biffy har semester/spelar in skiva. :o/