Efter Popaganda och före Danko Jones!

Det tog till onsdag kväll innan jag kände att jag började repa mig efter helgen, trött som en toka och alldeles slut på energi. Lägenheten ser ut som skit, men jag lyckades i alla fall tvätta lite i helgen så jag har något att ha på mig. Som jag har sagt tidigare; man ska inte plåta festivaler på helgerna när man jobbar heltid! Det är verkligen inte att rekommendera. Men ibland bara Måste man. Tur att man har snälla kollegor som står ut med att man är lite trött ibland.

En tråkig sak som jag har fått reda på så här i efterhand är att detta var förmodligen Those Dancing Days sista spelning. :o( Dom som är så bra. (läs mer här på DNs artikel) Detta är ju fantastiskt tråkigt! Å speciellt som dom var ett av banden som verkligen verkade ha roligast på scenen! Å musiken är så himla glad. Men dom ska tydligen gå vidare till separata musikaliska utmaningar och plugga och så vidare. När jag hör sånt så förstår jag hur gammal jag är. Skulle aldrig komma på tanken på att sluta jobba å börja plugga. Känner att jag är för gammal för det. Men jag vet iofs inte om dom försörjde sig på detta. Det krävs ju ganska mycket för det. hur som helst! Massa jättetråkigt! :o(

Danko Jones på Debaser MedisI morgon är det dags för Danko Jones. Dom ersatte något annat band som jag inte minns vilka det var, men jag tyckte Danko Jones var ett uppköp oavsett! hehe. :oP Jag gillar Danko, sån helt sjuk energi på scenen. Han är helt genomsvettig efter första låten. Så fortsätter dom i samma helt sinnessjuka tempo in i kaklet och en bit förbi. Å va han pratar! Han säger en del vettigt och endel…. som man blir lite generad av att höra. Men det hör till. :o) Detta ser jag i alla fall fram emot massor. Dessutom kommer Sandra dit. Det ska bli kul att träffa henne igen. Det var länge sedan sist. Nä, nu måste jag tömma kameran så jag får plats för Danko, JC och trummisen Atom.

Så ska jag även försöka gå å lägga mig i tid ikväll. Ja, det var ju kört det med. Igen. Tur att det finns Coca Cola! :-)

Natti!