Danko Jones på Grönan

Idag var det dags öfr Danko Jones. Min tredje gång jag plåtade dem. Det är så fantastiskt roligt, han har energin, JC posar och vilka miner Mr Jones gör! Det är ju helt fantastiskt! Men jag kände att jag var aningen oproffsig idag. Jag tänkte inte på exponeringen, jag jagade inga bilder utan snarare ”tog det jag fick” och sköt hysteriskt istället. Vet inte riktigt vadan denna oprofessionalitet men kanske var det för att det är fredag, veckan är slut och det var sååå länge sen jag fotade riktig rock! Kanske blev jag aningen Star-struck med, det borde ju bli mindre och mindre med tiden, men det blev mer istället, man har större koll och respekt kanske?

Jag övervägde först att jag skulle plåta vidvinkligt så jag får med allihop och backdroppen, men jag har så lite vidvinkel att det blir bara tråkigt och alla är långt ifrån varandra, jag får inte ens roliga effekter på linjerna, så jag hoppade det och gick över till tele-zoomen direkt istället. Det tråkiga är att det blir ju nästan bara porträtt då, det problemet hade jag även på popaganda, svårt att köra vidvinkel för scenen är så stor och då blir det bara porträtt med telen. Jag funderar över att köpa mig en jättevidvinkel, typ fish-eye så man kan ta lite roliga/kreativa bilder. Men det är ett senare problem, Här är bilderna!

Alla bilderna finns i Galleriet: Danko Jones

Bilderna på Danko Jones finns att köpa på Festivalphoto

Annars så är jag så himla stolt att jag gjorde två kändis-spottingar! Hehe! Raffe i Mustach var där och Dregen. Inser just att jag inte har fotat Dregen. Hm, får göra något åt det.

Sandra och Marisol var också där!!

2 reaktioner till “Danko Jones på Grönan”

Kommentarer är stängda.