Dagen efter RHCP

Hm, ja, jag behöver väl inte säga att jag är lite slut idag… Men det blev iaf 5 timmars sömn vilket är lite mer än förväntat. Är inte van att stanna hela konserten sådär. Det blir så himla sent. Å ändå så smet vi lite tidigare. Bild från våra platser:

Lärdomar från igår:

  • Kolla inte bara ATT du har minneskort. Kolla även VILKET. Det är inte skojsigt när det står ”busy” i kameran och man märker när man kommit hem att man faktiskt inte hade så mycket bilder på trummisen som man trodde.
  • Även ett band som Red Hot är bara ett band på en scen.

Å framtiden då? Imorgon hoppas jag att jag får plåta The Baseballs på Arenan. Ett coolt Rockabillyband som gör covers. Det hoppas jag på.

Jag har än så länge inte bestämt mig hur jag gör med Brittan på söndag. Är jag principfast eller säljer jag min själ till brittan för att stå vid mixerbordet några låtar? Eller springer jag iväg å köper en biljett och en kompaktis? Nä, inte för Brittan, sorry.

Imorgon hoppas jag på The Baseballs: