En mellanvecka

Halloj igen! Det händer inte så mycket på rockfoto fronten den här veckan. Jag har fortfarande lite bilder att ta hand om från i torsdags, men det får vänta lite. Jag har ingen deadline på det och jag har dessutom börjat en kurs! Japp, det var länge sedan jag gick en kurs, men det är roligt och givande. Den har hittills även handlat endel om kreativitet och kreativt flöde så det är ju absolut inte helt orelaterat till fotografin. Däremot så tar den väldigt mycket tid.

Nästa vecka blir det hårdkörning på fotofronten dock! Först har vi Red Hot Chili Peppers på tisdag, The Baseballs på torsdagen och Brittan på söndag. Det blir till att ligga i om jag får ack till alla dessa. Så ska jag ju hinna med kursen med. Å jobbet. Aja, det löser sig! Som jag kom fram till på kursen idag: prestationsångest och höga krav är min främsta motivator. :o)

Jag ville publicera någon bild med inlägget men har ju ingen bild på något av det jag har nämnt eftersom det är tre band jag inte plåtat tidigare. Så jag bifogar en bild jag gillar som är helt irrelevant för ämnet, bara att jag har saknat den lite. Eller för att göra den relevant kan jag ju säga att jag saknar Biffy, så klart. Man hör inget alls från dem just nu, jag hoppas att det helt enkelt är så att Simon har låst in sig på sin kammare och skriver nya låtar. Hoppas på en ny sommarturné till nästa år med massor av nytt material. Tills dess har vi ju alltid det gamla. Här är låten jag vaknade till i morse, alltid en bra start på dagen.