Pep, Pep, Pep!!! Inför Red Hot Chili Peppers!!!

Ojojoj… Det är såååå stort. Jag har inte fått svar på ackrediteringen än men jösses va jag hoppas. Har ju lyssnat på Red Hot Chili Peppers i princip så länge jag kan minnas. Mina första minnen av dem är omslaget på Mothers Milk som kom 1989. Det är alltså om jag räknar rätt… 22 år sedan… Det är ju faktiskt nästan två tredjedelar av mitt liv. Väldigt få band har hängt med längre än så.

Det som är så ultimat riktigt jäkla skit tråkigt är att dom inte har något avtal med Spotify, så jag har inte ens hört den nya skivan. :o(((( Numer förlitar jag mig helt på Spotify och får ju all min musik därifrån. Men RHCP har inget där efter 1994 (för oss i Sverige) Så jag kan inte lyssna på två av mina favorit skivor. (Blood Sugar Sex Magic och Californication) förutom katastrofen att jag inte har hört den nya skivan. Jag är kanske dum som är så principfast, men jag laddar faktiskt inte ner min musik, jag betalar för den, men jag prenumererar på en tjänst där jag ska få tillgång till all musik. Vilket jag får, förutom RHCP… Jag tycker dom har FEL som inte har ett avtal med Spotify! Mutter… Jag tror personligen inte att man säljer fler skivor för att man inte ligger på Spotify. Man ökar heller inte intresset för bandet, live showerna eller merchendisen. Å deras nya hemsida är skitsnygg, men har inget innehåll eller historik om bandet, men det framgår tydligt vem som designat den. Har RHCP hamnat i den berömda reklambyråfällan?

Aja, idag la dom i alla fall upp en film på fejjan (naturligtvis stilig och välproducerad), om när dom var i Hongkong, man har ju naturligtvis inte någon av musiken från nya skivan i filmen utan något helt annat. Men jag fick i alla fall möjlighet att göra lite efterforskningar, så nu vet jag hur de ser ut lite mer nu för tiden och jag såg lite av scenen. Hoppas det är samma scen, då kommer det bli ljust. Najs.

Oavsett vad som händer så har jag biljett i alla fall. Så jag får iaf se konserten, men det vore sååååååå coolt att fota Flea och Antony. Flea var min stora förebild för en miljon år sedan när jag spelade bas i Nessessary Noise, världens bästa band. Världens bästa basist. Alltså Flea, inte jag, jag sög.