Oväntade vändningar

Corroded på Sonispheres förfestIbland tar livet lite oväntade vändningar. Okej, inte alltid att det måste vara hela livet, bara tillvaron, det här handlar nog mer om tillvaron än livet antar jag, eftersom det rör EN fredagkväll. Nåväl, i helgen var planen att fredag till lördag åka Banditkryss och plåta sen after boat på lördagen å plåta bla Lillasyster och Corroded. Men det visade sig att lördagen är inställd (alltså spelningen, inte veckodagen) och fredagen verkar inte gå igenom. Sen så har det hoppat av en fotograf på The Horrors på fredag, så jag hoppar nog in där istället. Har aldrig lyssnat på dem och vet ingenting men har ett par dagar på mig att lära och lyssna. Enligt utsago är de ”bästa bandet ever, och värsta bandet att fota eveer.” En utmaning på Debaser Slussen med andra ord! Spännande!

Ja, sen kan jag ju rent filosofiskt tillägga att det finns ju inget som hindra att hela livet tar en oväntad vändning på fredag. Men det är lite av en högoddsare.

Sen en sak som jag har funderat på under veckan, det är att musik kan få helt olika innebörd beroende på upplevelsen till dem. Tillexempel så var jag inte ett jättestort Veronica Maggio fan före sommaren. Tyckte texterna kanske var aningen frispråkiga och musiken rockar inte direkt min båt. Men sen såg jag henne live på Peace & Love och nu är jag ju såld! Hon är ju fantastisk. Det är samma låtar med samma tjej, men jag får ett annat intryck. Man kan helt enkelt ändra sig. Det är bra. Sen dök hon upp på Grönan hela sommaren och bara förstärkte intrycket.

Nu nanna kudde för att stävja denna tradiga, tråkiga miiiiiiiini förkylning som mest bara irriterar.

Natti!