The Horrors på Debaser Slussen

Ikväll spelade The Horrors på Debaser Slussen förband var Combustion. Debaser Slussen är erkänt en utav Stockholms mest svårfotade scener. Väldigt lite ljus, aldrig något dike och ofta band med lite ”drag” i så man får ju definitivt inte stå ensam längst fram. Så även idag. Blev till å med bortknuffad av en fjortis, det ska hon en eloge för att hon klarade, många stora män i grupp på stora konserter har gått bet på den och blivit sura. Men denna lilla ”energiska” flicka (som fick många armbågar av väldigt många, inklusive mig) lyckades. Där någonstans gav jag upp. Men jag fick ett antal låtar i alla fall. Det här var en sån spelning där man hoppas och ber att någon av hobbyfotograferna ska lyckas bränna av en blixt samtidigt som man själv knäpper. Det händer ibland faktiskt. Dock inte idag, men jag fick något tillfälle när det drog förbi en strålkastare, men man måste stå och vänta på dem. Å jag använder termen strålkastare ganska löst, eftersom jag var uppe på ISO 4000 och det var fortfarande underexponerat. Rejält. Så det är massa grynigt å dant. Men så är det.

Men jag gillade musiken massor. Både The Horrors och förbandet Combustion var riktigt bra tryckte jag. Tycker det är roligt att The Horrors är så omtalade för sina tajta brallor. och ja; Dom är jättetajta. Lägger till en bild på dem längst ner, dålig bild men bara så ni får se byssorna. :o)

Här är det jag lyckades få till i alla fall.

 

Å Combustion från Karlstad:

Alla bilderna finns i Galleri: The Horrors på Debaser Slussen

The Horrors bilderna finns även att köpa på Festivalphoto

Det gör även Combustion bilderna

Sen undrar jag lite om det är fullmåne idag? Trodde det var igår. Väldigt mycket creeps och wierdos ute idag. En av dem gick runt och raggade på alla småflickor inne på Debaser, å dessutom oss. Men det hade han inget för. Obehaglig snubbe. :o/ Jag har värsta porträttbilden på honom när jag plåtar förbandet för han står vänd från scenen och tittar rakt in i kameran och ler… (hua-ryyyyyyysa) Men vill inte publicera den bilden för det skulle nog bli ärekränkning av det.