Ikväll blir det äntligen Vaccines!

Ikväll blir det The Vaccines på Medis! Yei! Det ska bli fantastiskt roligt. Det känns som det är hur länge som helst sen jag plåtade, det är tio dagar… Och då räknar jag inte julfesten med jobbet när Robin Bengtsson dök upp med band och förgyllde vår kväll. (De bilderna ligger inte här av två anledningar: 1.) enda ljuset i lokalen var typ stearinljus och julgransljus. 2.) det är ju massa fulla människor med på bilderna som jag faktiskt känner och bandet hade inte direkt godkänt press där.) Aja, vidare i livet.

The Vaccines var fantastiskt roliga att plåta i somras, det var ett helt sjukt drag och lokalen var grovt underdimensionerad. Ikväll är Medis utsålt och jag misstänker att det blir ett himla drag igen.

Det blir en dubbelhelg i helgen så jag ska försöka vara lite kort ikväll. Imorgon är det Released Live & Unsigned och jag ska plåta. Det är fem osignade band och två huvud akter. (Seventribe och Raised Fist) så får vi se vem som vinner tävlingen och det prestigefulla uppdraget att spela på Sweden Rock och massa mer roliga grejer.

Men först: massa vanligt jobb, där man faktiskt tjänar lite pengar…