2012s första inlägg!

Är precis hemkommen från en fantastisk liten resa till London. Den gick ju inte helt som planerat men det gick ju bra ändå. Vädrets makter ställer till det så jag fick lite alldeles egentid med London. Mycket trevligt.

Nyårsafton spenderade jag med vänner och vi såg bland annat lite på tv. Något typiskt engelskt underhållningsprogram hade massa gästartister, där var bland andra Cindy Louper. Det var länge sen, hon är bara något år yngre än min mamma. Undrar om mamma med skulle se ut så där om man tryckte ner henne i en korsett, satte på en peruk, svartmålar satan runt ögonen…. Näe! Vill inte prova! Stackars mamma. Stackars Cindy, fast hon verkade trivas. I programmet deltog även The Vaccines med ett par låtar. Plåtade ju dem två gånger förra året, de är fantastiska live.

Trots att jag har varit på semester så har det inte blivit så mycket musik, utan internet i telefonen blir det lixom ingen Spotify heller. Men på väg hem från Arlanda hörde jag Veronica Maggios ”Satan i Gatan” som får representera början av 2012 på något sätt.

Här är det fina fyrverkeriet som jag såg när det byggdes upp när jag gick runt på min spontana lilla prommis tidigare på dagen. Själva fyrverkeriet såg jag dock från soffan, så jag slapp trängas med 250 000 andra.

Med det säger jag:

God Fortsättning!