Drömmar om sommaren….

I natt drömde jag att jag var på Peace & Love. Jag var där med världens bästa Malin, vi drev runt och hade det bra, det var precis i början av festivalen, första bandet gick på, dom hette typ ”Pink Ten”. Jag Googlade, det finns inget sånt band (än). Associerar jag fritt så här i efterhand så anspelar det ju en aning på Seventribe… men bandet som spelade liknade mer en blandning mellan Hanson i utseende och en blandning av The Monkeys (ja, 60-talsbandet) och Seventribe. I musiken liknade det mest… lättsmält pudelrock. Alltså typ Hanson när dom växte upp. Var tvungen att kolla upp det och det stämmer väldigt väl med denna ”nya” låt. Dom har växt till sig dom med!

Hänson:

 

Hur som helst, det var en fantastisk känsla, det var sommar, solen sken, grönt överallt, träd, stor blå sjö massa rolig musik och stojjigt! Sen hade jag glömt kameran och att hämta presspasset för jag hade så trevligt ändå. Så när jag skulle reda ut det så visade det sig att jag redan hade fått presspasset när jag gick in på området, säkerhetsvakterna hade koll. Tur att dom håller koll på mig. När det blir på riktigt sen så ska jag komma ihåg kameran bara! :o)

Men jag tror jag vet varför jag drömde att jag glömde kameran… Det var helt sjuuuuuuuuukt länge sedan jag fotade och det känns som om jag har fantomkänslor i kameran. Lite som när man har tappat ett ben men man känner att det är där. Så är det med min kamera just nu, jag känner att den är där men den är inte där å jag saknar den. Den ligger visserligen framför mig på bordet, men jag har inget att rikta den mot. Men nu börjar det i alla fall röra lite på sig. Har skickat iväg två ackrediteringsansökningar för bloggens räkning idag, hoppas det går igenom, det vore sååå kul! Först är det Tove Styrke, det har jag skrivit om förut, sedan är det Hank and the Cupcakes. Vet väldigt lite om dem men dom är lite roliga. Från Debasers hemsida;

 

Nä, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med å sluta löka!

Trevlig kväll på er!

Kram!