Lite stilleben och lite mer drömmar om sommaren…

Fastnade i SVT Play så här på lördagkvällen, letade efter en dokumentär om Chelsea Hotel som jag blivit rekommenderad, men jag hittar den inte. :o( Attsingens. Nåja, det blev lite Mitt i Naturen i alla fall och till sist fastnade jag i en dokumentär om Metallens historia. Jag kan verkligen rekommendera den, det är massa delar så jag kommer nog följa den under året. Hitta den här.

Annars så drömmer jag fortfarande om sommaren. LMFAO öppnar grönan den 4 maj, det lär ju bli ett himla drag. Jag ser också fram emot veckan som kommer. Med lite tur blir det två konserter att fota, det är ju typ en månad sedan sist. (infoga abstinens-skak här) jag blir tokig. Lite pepp till om fyra (4!) månader…


Idag tog jag ialla fall mitt förnuft till fånga och plockade upp kameran, jag krängde på Lensbabyn och gick loss på lite blommor som var jättefina strax före jul. Nu var dom lite mer… trötta? Men det var ju hela grejen med.

Jag ber härmed om ursäkt för det enorma effektsökeriet med de tweekade färgerna. Men jag längtar (som ni kanske märkt) enormt mycket efter sommaren. Ljussättning: Jag har använt mig av naturligt ljus från fönstret (till vänster) och den jättefina reflexskärmen jag fick av brorsan i julklapp (till höger)! Hihi! Den funka finfint!