Att fota eller att inte fota…

Det är inte riktigt så dramatiskt som det låter. Jag hoppas på att få plåta Tove Styrke ikväll, men har inte fått besked än. Ni som är i ”branchen” vet att det är ganska standard, det är inget ovanligt. Men likväl är det ju aningen frustrerande. Många gånger har jag funderat på ”när är det för sent?” men jag har kommit på att det är när man åker från jobbet. Så man vet var man ska åka. Men på något sätt hade det varit bra med framförhållning. Jag är en sån visualiserande planerare, jag vill gärna veta om jag ska äta ute eller hemma ikväll, måste jag börja fundera på vad jag ska laga till middag eller vilket snabbmatsställe som ligger i anknytning? Kameran släpar man ju med sig oavsett. :-)

Nåja, jag har lyssnat massa på Tove nu på morgonen, så jag är redo. Om det blir av alltså. Vi håller tummarna!

Ha en underbar Torsdag!