Vinterstockholm

Idag har Malin och jag varit på promenad i Vinterstockholm, det var fantastiskt fint väder och bara någon minusgrad. Vi gick över Djurgården och vidare till brunch på Kaknästornet. Massa gott men jag blev lite åksjuk i hissen… Men det gick bra och över snabbt.

Fina Malin med Stockholms hamninlopp i bakgrunden:

Vi gjorde ett litet roligt fotoexperiment, någon variant av time-laps över Stockholm i solnedgång. Vi hade fantastiska problem med reflektionerna i fönstret som blev värre och värre, men det var lite roligt i alla fall.

 

Annars så söker jag med ljus och lykta efter något att plåta! Det ser mörkt ut i februari och mars. Ska jag behöva inleda arbetet med köksrenoveringen på riktigt med andra ord? Tips på bra konserter mottages tacksamt! Gärna på Facebook, kommenteringen på bloggen funkar sådär, då det är väldigt mycket spam…