ojoj! Sicken helg! Cass McCombs, Linnea Olsson och Den Svenska Björnstammen

Oj vilken helg det har varit. Den inleddes starkt i fredags med Linnea Olsson på cello, jag var orolig att jag skulle somna, det har varit en lång vecka och att då gå å titta på en tjej med en cello… Men jösses! Vicket drag! Så mycket ljud ur en å samma cello och tjej. Fantastastiskt!

Sedan följde Nicole Atkins, en tjej med gitarr. Jag såg under denna föreställning för första gången en manlig groupie! Men det är en helt annan historia…

Sen släkte man alla lampor och skickade in huvudakten, Cass McCombes. ISO en miljard och stämningen på scenen var… eh… För att citera min underbara kusin som var med: ”Till och med kantorn i Pedersöre kyrka har mer utstrålning”. Roligare än så här blev det inte:

Se alla bilder i

Galleri: Cass McCombes

Den svenska Björnstammen

Sen blev det lördag och dags för Den Svenska Björnstammen. Det blev dessutom någon miss i kommunikationen så vi fick stanna i rätt många låtar, nästan hela konserten faktiskt, i diket. Det hoppades och studsades väldigt mycket. De var riktigt roligt att fota, fick inga klockrena hopp för jag klantar mig ju hela tiden och har för långa slutartider. Det gör att den som hoppar är oskarp och bakgrunden ser skarpare ut. Inte bra. Nåja, här är några bilder:

Se alla bilder här:

Galleri: Den Svenska Björnstammen.

Dessa två spelningar har ju varit väldigt spännande för mig. Det har varit de två första spelningarna för min nya lilla organisation! Jag håller som bäst på att bygga sidan, det går lite framåt och ibland lite bakåt. Jag är ju ingen CSS häcker så jag får kämpa och det blir… ja, förhoppningsvis tillräckligt bra. Jag börjar i alla fall se att det kan bli något av det. Men det är några veckor kvar till offentlig release än. Så håll till godo. Håller som sagt på att fylla sidan med lite innehåll med.

Nu ska jag fortsätta att bråka med bildgallerierna på nya siten, det ser förjävligt ut. I killed it. Men jag jobbar på’t.