Vad har jag gjort nu då?

Känns som det var tid och evighet sen jag fotade. Man kan säga att jag har haft en liten paus. Men det har ändå inte varit händelselöst!

Jag har sagt upp mig från Festivalphoto även om jag jobbar lite administrativt åt dem fortfarande. Men framförallt har jag ett ”litet” nytt väldigt spännande projekt på gång. Mer om det kommer inom någon vecka.

Har sökt ack till Den Svenska Björnstammen på lördag, men inte via någon etablerad organisation så vi får se hur det går. Håller tummarna! Eventuellt ska jag kolla upp något mer den här veckan.

Vad har jag gjort annars? Var sjuk för några veckor sedan och luftrören är fortfarande inte tillbaka till sin forna glans. Har även totalrenoverat köket. Blir skitsnyggt, men nästan all min lediga tid har gått till det. Men nu ska jag komma igång med plåtandet igen!

To be continued!