Peppning inför festivalsommaren

Igår firade jag min födelsedag med att vara på Hornstullstrand och plåta för första gången. Det var en helt okej lokal, klart det kunde varit lite mer ljus, som alltid. Jag var många gånger uppe på ISO 4000 på f2.8 och 1/60-80… :o/ Det förbättrades inte av att man hade valt att ha en proj som visade backdroppen. Tyvärr hammnade den ofta mitt i plytet på frontfiguren…

Elva band spelade varsin låt från någon av akterna som kommer spela på Hultsfredsfestivalen. Rolig idé men på lite mer än två timmar blev det tio omriggningar. Dessutom hade man alltså tre minuter för att fota OCH recensera bandet. Tur att jag gillar utmaningar! :o) Aja, hur som helst:

Läs hela recensionen här på LiveNews.se

Se alla bilderna i Galleri: Inför Hultsfredsfestivalen 2012.

Kontentan: JAG VILL PÅ FESTIVAL NU! JAG VILL HA SOMMAR NUUUUUU!