LMFAO på Grönan

I fredags var jag å plåtade LMFAO. Det var riktigt, riktigt roligt. Det är ju absolut inte min musiksmak egentligen, det går under ”electro-pop” Men jösses så roligt. Hela grönan gungade. Jag har aldrig sett så många bli lyfta över räcket redan innan konserten och det var verkligen trångt i diket eftersom vakterna bar ut fans hela tiden. Men det var inte så många fotografer där. Men tillexempel Marisol var där. Här är några bilder:

Se alla bilder här.

Läs hela recensionen här. 

 

Annars så händer lite allt möjligt. Igår fotade jag ett bröllop och jag har i veckan även jobbat med lite andra uppdrag i mitt företag på kvällarna. Det har varit lite dubbeljobb med andra ord, nästa vecka ser lite lugnare ut. Hoppas jag.

Fotoutvecklingsmässigt har jag ett problem just nu som är lite jobbigt. Min skärm är inte kalibrerad rätt och jag ser inte bilderna korrekt. Ett inte så litet problem heller. Men jag jobbar på´t. Därav den låga kontrasten i bilderna emellanåt.