Paradise Lost på Debaser Slussen

Igår var jag och såg Paradise Lost på Slussen. Har inte set dem live sen… Ja, dacke fejden ungefär.blev fantastiskt sentimental. Hur dom var? Klart dom var bra! Men förbandet Swallow the Sun lät mer som jag kommer ihåg att Paradise Lost lät back in the day. Man känner sig lätt gammal när man inser att något som en konsert hände för nästan 20 år sedan. Men det är okej, jag vill INTE vara 15 igen.

Som vanligt var det lite svårt ljus på Slussen, men man lär sig jobba med det. Dagen räddades lite av att sångarna var bleka och gillade att hålla i micken med två händer. Det gjorde att bakgrundsljuset reflekterades upp i ansiktet. De gällde båda banden. Perfekt! :o)

Här är några bilder:

Läs hela recensionen ”Dö-metallen lever” på LiveNews.se.

Se all bilder här: Galleri: Paradise Lost på Debser Slussen.