Hultsfred 2012! Jag var där!


Jag var på min första Hultsfredsfestival i helgen! Det har tagit mig egentligen till idag onsdag med att repa mig efter denna bravad. Mycket roligt och många bra band men ganska få timmar sömn, precis som det ska vara. Men nu har jag sovit 10 timmar per natt och tagit en tuppis på dagtid i ett par dagar så nu börjar man återvända. Men jösses så skönt det är med semester! Även om jag slöar till lite, och det gillar jag INTE. Men idag ska jag försöka skärpa till mig lite.

Aja, skit i det. Hultsfred var fantastiskt, mysigt att vara ute i skogen med massa människor och titta på musik. Tror inte jag har gjort det sedan man var 15 och någon hade ställt upp en scen mitt ute i skogen i Norrviken och massa dömetall band spelade medan allt överröstades av dieselaggregatet. Då var det ca 50-100 pers på plats. I helgen var det 17 000 personer.

Favoritkonserterna var

  1. Katzenjammer (se dem om du får chansen! De är ute å turnerar i Europa nu, läs alla Katzenjammers tourdates här.)
  2. Cosmo Jarvis (lyssna på Gay Pirates, finns på Spotify)
  3. Vintage Trouble (sånt jäkla drag)
  4. The Vaccines (alltid bra)
  5. Slash (mest för att det var Slash)

Här är mina favoritbilder i fallande alfabetisk ordning efter bandnamn:

(Japp, Vintage Trouble dök upp på Hultsfred med!)

The Cure, inte favoritbild för att den är så himla bra utan för att det är dom…

Alla bilder från alla dagar hittar ni på Galleri: Hultsfred 2012.

Alla bilder och inlägg om Hultsfred 2012 på LiveNews.se hittar ni här:
Torsdag på Hultsfred
Fredag på Hultsfred
Lördag på Hultsfred
En förstagångsbesökares betraktelser