Vintage Trouble på Grönan

Den 12 juni spelade Vintage Trouble på Gröna Lund. Egentligen som förband till Lenny Kravitz. Bilderna på honom får jag dock inte publicera här på grund av restriktioner. (typiskt amerikanare!)

Jag åkte dit för jag hörde att det var ett förband med, det var tydligen bara jag som ville fota dem, så jag ställde till det lite, men i slutändan så fick vi (jag å grönans fotograf) plåta hela spelningen från diket. Å vilken spelning! Håret rakt bak och jäklar vilket drag! Här sparar vi inte in på något. De var helt fantastiska och jag tror en av anledningarna till att jag inte gillade Lenny så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Vintage Trouble levererade magi helt enkelt.

Läs hela recensionen och se bilderna även på Lenny Kravitz på LiveNews.se.

Alla bilderna på Vintage Trouble finns på Galleri: Vintage Trouble på Grönan.