Rix FM Festival och mera Danny


I söndags släpade jag mig iväg till Rix FM festival för att fota bla Loreen. Roligt var att Danny var där, honom fotade jag i fredags, på en privat företagsfest där han spelade för några hundra personer. I söndags var det några tusen personer, jag kanske inbillar mig, men han såg ut att ha roligare på den privata festen än i Kungsträdgården.

Jag var ju egentligen där för att fota Loreen, för hetare än så blir ju ingenting just nu, men medan man hade haft en liten rökmaskin när alla andra artister spelade så valde man att starta en rökmaskin som simulerar världskrig när Loreen går på, plus att alla mysiga människor framför mig (stod i publiken, inte diket) valde att sträcka upp alla händer, mobilkamerar, flagggor och treåringar så högt man bara kunde. Gjorde mitt jobb ännu lite jobbigare. Men fick någon bild i alla fall, bäst blev nog Danny bilden, lite mer feeling i den:

Läs mer om Rix FM Festival på LiveNews.se och Se alla bilderna i Galleri: Rix FM Stockholm.

Men på den privata festen kom jag Danny liiiiite närmre. Plus att vi åt frukost på samma hotell morgonen efter, bra mycket roligare! :o) Å jag måste ta av mig hatten och tacka den underbara arrangören Hjärnbruket som (förutom en jäkligt bra fest) satte ett fantastiskt scenljus! Appropå tidigare inlägg…