Semestern börjar gå mot sitt slut…

Den här dagen kommer ju förr eller senare, varje gång, om man inte är pensionär vill säga. Sista dagen på semestern. Jag har en helg kvar också men på måndag börjar allvaret.

Det har varit en fantastiskt aktiv semester med både Hultsfred och Peace & Love, Madonna i Göteborg och några andra lösrykta konserter. Madonna hade jag dock inge fotopass till utan bara biljett. Men hon var bra.

Jag har lärt mig några saker under semestern:

  1. – Lägg inte ner en oskyddad banan i samma väska som kameran, för om du glömmer att äta den direkt så blir det väldigt kladdigt, fort. Bananjuice/klägg gör inte underverk för auto-fokusen.
  2. – Flyg öronproppar är jättebra och hjälper oss som har lite svårt att tryckutjämna. Men låt bli dem när du är förkyld det blir bara 23 resor värre. (har fortfarande lock för ena örat, och bomull i hela huvudet 16 timmar efter landning.)

Annars så kämpar jag fortfarande med min Billy Idol-förkylning. Det är nog inte hans fel egentligen, lite som fåglarna och grisarna inte hade så mycket att göra med de influensorna. Dom var bara på fel ställe vid fel tidpunkt. Min förkylning bröt ju ut mitt under Billy Idol spelningen, förmodligen inte ens hans fel.

Men ah, jag ska spendera helgen med att försöka bli frisk så jag har någon chans att lyckas ta mig till jobbet på måndag. Ja, å just det, så ska jag ju på Pearl Jam på lördag! Sånt blir man frisk av. <3 Det är i alla fall inomhus trots att det inte ska regna.