Den Svenska Björnstammen

Hallöj där igen!

Nu blir det ännu ett sånt litet kort inlägg. Jag har idag plåtat Den Svenska Björnstammen på Gröna Lund. Läs gärna recension och titta på bilderna här! Det var fantastiskt roligt även om det rent fototekniskt var ett helt hysteriskt motljus och lilla Lotta hade bara fått med sig telen. Jag var den ENDA utav fotograferna som försökte mig på Björnstammen med endast Tele. Gjorde jag rätt? Nä, men fan så trött jag var i morse när jag skulle välja optik och ville inte bära båda. Ville inte gå med bara vidvinkeln. Jag står vid mitt ord. Eller ja, jag fick ju inga coola hopp, men så kan det vara. Eller jag fick några hopp, men de är så suddiga att jag ser inte vem det är som hoppar på vilken arena eller något annat, vi kan kalla dem konstnärliga kanske… kommer förmodligen ALDRIG att publiceras. Men så kan det vara.

(Redigerat:)

Här är bilderna och min enda favoritbild från den kvällen: