Nickelback och Daughtry på Globen

Ännu ett bakdaterat inlägg. Jag plåtade Nickelback och Daugthry på Globen för en tid sedan. Det är alltid spännande att plåta på Globen och gigantiska fullsatta arenor. Det är lixom magi på något sätt. Å när det inte är magi så fantastiskt tragiskt. Men på Nickelback var det verkligen Magi, vilket är roligt. Gå in på LiveNews för att se bilderna på dem då jag inte vågar lägga upp bilderna här. (Photorelease och arga advokater) En annan nackdel är att man får stå 150 meter bort vid mixerbordet med teleobjektiv. :o/

Däremot är det ingen Photorelease på Daughtry som har en hel del av mina tankar just nu. Läste på fejjan här om dagen att herr Chris Daughtry själv lämnar bandet. Hur nu det går ihop då han är lixom namnet på bandet. Jag vet inte hur bandet startades, kan vara en så Idol-fabrikation (han typ vann amerikanska Idol för några år sedan) och då är det kanske inte helt konstigt att de går skilda vägar om de tvingats in i det från skivbolag. Men jag har verkligen ingen aning så jag (borde) låta bli att spekulera. Detta medför dock att när vi fotade dem på Globen var det en av de sista spelningarna de gjorde tillsammans. Men samtidigt har man precis släppt en ny låt med tillhörande video under namnet Daugthry där just bara han är med och inte bandet. ”för att det skulle se fånigt ut att ha bandet på picknick i gräset” som det hette… Ja. Han har mao sparkat bandet, är min gissning.