Livet är bra plågsamt ibland.

Åh du käre blogg och ärade bloggläsare, som jag försakat er. Jag ligger jätte-efter med att lägga upp gallerierna och därmed bilderna också. Om jag orkar ska jag bättra mig ikväll, dock är annat prioriterat just nu. Jag håller på och brottas med en enorm uppdatering av hemsidan LiveNews.se. Som den hacker jag (inte) är så blir alla småbuggar gigantiska berg som fortsätter upp bland molnen och man får ingen översikt alls och ser inget ljus i tunnelen. Här om dagen knäckte jag en sån liten nöt som gör att tre saker börjar fungera. Jag blir först glad och stolt och sedan känner jag mig enormt puckad för att jag inte kom på det tidigare. Det återstår endel buggfix men på det stora hela börjar det lösa sig sakta men säkert. Ett ouppnåeligt Mount Everest i taget. Men som ni förstår går all min dator tid till detta just nu.

Detta ovan och de inlägg jag nu publicerat nedan skrev jag för typ en vecka sedan. Men jag har av ovannämnda anledning inte kommit till skott med publicering. Jag har dessutom åkit på en sån förkylning igen, inte så snorigt, det har mer satt sig i luftrören så jag har en stor sten över mitt bröst. Ännu har skiten inte vänt utan snarare blivit aningen värre och koncentrationen håller bara i några minuter i taget. Men jag hinner bli uttråkad ändå. Två dagar hemma från jobbet har jag spenderat med ett Harry Potter maraton. Jag såg den första och de tre sista. Sen hade jag tänkte att jag skulle vara frisk. Men imorgon får jag nog börja på alla de i mitten med… Pruttbullar. Harry i alla ära, men jag hade hellre varit frisk.

Nu ska jag återgå till att dröna framför TVn och klaga på att det inte kommer något bra. Jag har sparat Bakfyllan 2 till någon dag när jag är riktigt riktigt sjuk eller på patetiskt humör. Kanske blir det den eller någon annan stilig film. Kanske något Harry Potter redan ikväll. Skit samma. Det är fredag, jag är ensam hemma och tittar på repriser av program jag inte ville se till att börja med. Killerball har releasefest ikväll som jag skulle gå på men gick ju åt fanders. Här är en bild från slussen i våras istället, hoppas skivan är bra, få band kämpar så hårt som dem! Hade gärna sett dem igen.

Nu ska jag återgå till min patetiska självömkan och ni ska slippa höra/läsa om den.