Bullet mfl på Debaser Medis

Äntligen fick jag lite bloggtid över. Den 12 oktober var jag och plåtade Bullet, 77 och Screamer på Debaser Medis. Läs hela recensionen och se alla bilder på LiveNews.se. Det var jättelänge sedan jag var på Medis, har ju mest hängt på Slussen senaste året så det var roligt att vara tillbaka. Det kändes som en riktigt bra spelningen för för första gången på länge så fick jag lite bättre bilder, det fanns ju faktiskt ljus på vissa delar av scenen och ibland fick artisterna för sig att gå och ställa sig i ljuset. Jag vet, det kan låta bannalt, men man blir så glad för småsaker ibland.

Jag gillar att plåta Bullet bland annat för de har världens roligaste gitarrist, Hampus Klang heter han tydligen lyckades jag just Gooogla fram. Han är nämligen alltid glad och ser sådär fnittrigt-full-i-fan ut. Jag blir glad bara jag ser honom. Han är överst, sedan följer andra bilder jag gillade lite extra, sist bland bilderna har vi 77 från Barcelona som även de hade en fantastiskt roligt gitarrist. Alla fotografers dröm. :o)  Sist följer hela galleriet. Happy reading!